Massage Bewegen Voeding 

Wat zeggen de klanten,


Willeke: 

Maanden bij de Fysiotherapie gelopen voor schouder en nekklachten, uiteindelijk bij Jilles 4 massages gehad en geen last meer.

Maandenbij de fhisiotherapie gelopen voor schouder en nekklachten uiteindelijk bij Jills 4 massage gehad en geen last meer

Petra:

Afgelopen week werd ik onverwacht wakker met pijn in mijn onderrug. Vanuit het "niets" Mijn zwakke plek op drukke en stressvolle dagen. Wat heerlijk dat er dan iemand is die ik kan bellen en die zijn best doet om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Jilles de Wit is zo iemand. Altijd bereid om met je mee te denken. Wat is het probleem en hoe lossen we het zo snel mogelijk op. Hij probeert tijdens de intake te achterhalen wat de echte achtergrond van mijn klachten zijn. Jilles is altijd opgewekt en heeft een rustig karakter waardoor ik me altijd gelijk op mijn gemak voel. Deze keer besloten we samen om voor cupping massage te gaan. Deze manier van massage had ik nog niet eerder gehad. Gelukkig legde hij alles vantevoren en tijdens de behandeling goed uit. Van het aanbrengen van de cups voel je weinig en is het zeker niet pijnlijk. Nadat de cups op mijn rug verwijderd waren kreeg ik nog een massage waarbij hij een cup over mijn onderrug heen en weer bewoog. Dat was een stevige massage die ook absoluut niet pijnlijk was maar wel een beetje een beurs gevoel gaf. En het resultaat na de behandeling was verbluffend. De pijn in mijn onderrug was weg.


Simone:

Na enkele maanden te hebben gelopen met spanningshoofdpijn en voor mij bijbehorende slapeloosheid, waarbij mijn eigen ontspanningsoefeningen en zelfs medicatie maar weinig resultaat boden. Ben ik naar Jilles gegaan voor een stoelmassage.Na een klachtenanalyse nam ik plaats in de stoel. De sessie duurde zo'n twintig minuten en was in eerste instantie niet altijd prettig door de enorme spierspanning bij mijn schedel,nek en schouders. Na de derde sessie kon ik echt het verschil merken en mijn lijf begon te ontspannen. De hoofdpijn werd minder en ik had weer een goede nachtrust.  Voor een optimaal resultaat ben ik nog een aantal keer geweest om mijn spieren te laten maseuren en niet terug te vallen naar de hoge spierspanning.  Het was een zeer prettige ervaring met een vakkundig masseur. 

Linda:

Ik heb al jaren last van mijn schouders en nek en door mijn werkzaamheden achter de computer werd dit steeds erger.
Ik ken jilles via een vriend en wat mij meteen opviel was de bezieling voor het vak en zijn fijne persoonlijkheid. Het is gewoon fijn dat hij bij je op kantoor komt en dat je zo geen onnodig tijverlies hebt.
Na 2 behandelingen waren eigenlijk al mijn klachten al verdwenen en kreeg ik mijn energie weer terug. Het werkt nog flink door een dag en je voelt dat je lichaam zich van alle afvalstoffen ontdoet en flink bezig is. Soms heb ik zelfs spierpijn op plekken waar de massage helemaal niet plaatsvond
Zijn brede kennis van natuurlijke genezing en de massage gaat echt diep de spieren in en soms als je ergens last van hebt word daar extra aandacht aan gegeven.
Ik heb al veel collega’s naar Jilles verwezen en allemaal zijn ze dik tevreden. Het is echt een pre voor mensen die nek en rug klachten hebben en zo uit het TSI circuit willen blijven.

Astrid:

Ik heb altijd wel geweten dat mijn schouders en nek vastzaten. Teveel uren achter de computer en teveel stress laten zo hun sporen na. Maar pas tijdens de massage van Jilles realiseerde ik me hóe ontzettend vast de boel zat.
Ik zal je zeggen, sommige plekken waren echt geen pretje. Maar ik had dit veel eerder moeten doen.
Ik heb nog wel een aantal behandelingen nodig voordat de boel weer enigszins ‘los’ genoemd mag worden maar mijn mobiliteit is nu al stukken beter.
Ik vond het fijn om door Jilles behandeld te worden. Hij heeft niet alleen verstand van zaken maar stelt je op je gemak en legt je uit wat hij doet. Ik zou een massage bij Jilles dan ook zeker aanraden.