Massage Bewegen Voeding 

Metamorfose massage.

De metamorfose is een massagetechniek die zich uit de reflexologie heeft ontwikkeld en er een verbetering van is in zoverre dat er nu iets aan de oorzaken van psychische en fysieke stoornissen kan worden gedaan. Deze oorzaken zijn blokkades in de energiestroom in de ruggengraat die in de kiem aanwezig zijn bij de geboorte, als gevolg van stress gedurende de zwangerschap kan deze zich in de loop van een leven door verdere stress manifesteren als min of meer erge mentale, lichamelijke en gedragsafwijkingen. Metamorfose ontspant deze blokkades door eenvoudige massage van de ruggengraat-reflexzone van de voet, de handen en het hoofd, waardoor de psycho-somatische klachten die er een gevolg van zijnkunnen opklaren. Het verhelpen van klachten kan heel ver gaan, hoewel er natuurlijk geen garanties of beloftes gedaan kunnen worden.


Een Metamorfose massage is een prachtige behandelvorm met prachtige resultaten.

Het is vaak moeilijk te bevatten wat er nu precies gebeurt. Een mooie beeldspraak om uit te leggen waar het bij metamorfosemassage om gaat, is de transformatie van een rups naar een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.
Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfose massage kan daarbij een hulpmiddel zijn.

Een liefdevolle aanraking – zonder oordeel en zonder verwachtingen – langs de reflexzones van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die je in je hebt.....

Metamorfose is een vorm van zelfgenezing, een holistische geneeswijze die er van uit gaat dat elk mens zelf de kracht in zich heeft om van binnen uit zelf te genezen. Ik, de masseur is als katalysator. Als je een metamorfose massage geeft dan erken je de levenskracht of levensenergie die in ieder mens aanwezig is.

Een behandeling duurt ca, 1,5 uur, € 65.-