Massage Bewegen Voeding 

Nieuws:

Stoelmassage in plaats van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer.


Acquisitie plegen, netwerken, offerte maken, onderhandelen. Ja, de klus is binnen, aan de bak en gaan! Weer een tevreden klant, de faktuur erachter aan en hup naar de volgende. Een keer per jaar even met de verzekeringsagent om tafel, de verzekeringsportefeuille doorpraten en weer komt de AOV ter sprake... Arbeidsongeschikt...., in de bloei van je leven: je kunt de hele wereld aan!Wat is handiger, een arbeidsongeschiktheid-verzekering of een periodieke onderhoudsbeurt.Veel premie voor een verzekering, dus ja wat moet je er mee! Een verzekering voor als het leed eigenlijk al geleden is....Heb je er wel eens anders naar gekeken??...De auto brengen we regelmatig naar de garage voor een onderhouds beurt, als je het zelf niet aan denkt dan krijg je wel een bericht van je dealer of de auto begint je een seintje te geven... Geeft je lichaam ook wel eens zo'n piepje of lampje wat niet uit wil? Of je gezin, je partner? Je vrienden en kennissen?Stoelmassage Den Helder

Is het misschien een beter idee om fit te blijven en je lichaam goed te onderhouden? Je hebt vast wel eens spieren of gewrichten die vast zitten of pijnlijk zijn? Je nek? Je schouders? Je rug? Af en toe eens los laten masseren zou best wel eens prettig zijn! Binnen een half uurtje kun je een effectieve stoelmassage ontvangen.. op een rustige plek dichtbij je werk, je hoeft nergens heen!

Regelmatig en juist bewegen, goede verantwoorde voeding en regelmatig een (stoel)massage. Hiervoor kun je bij Jilles de Wit terecht.

Nu snap ik dat er tijdens al je werkzaamheden er niet aan toekomt om tijd te nemen voor je zelf, maar denk er aan als je ergens een piepje hoort, voelt of een lampje gaat knipperen.

Voor jou en je collega's op een rij, de voordelen van een stoelmassage op het werk:

Daling kortdurend ziekteverzuim
Verhoging concentratie vermogen
Verbeterde productiviteit
Vermindering van spierklachten in schouders, nek, armen en rug
Afvoer van afvalstoffen, uit je lichaam
Verhoging weerstand, je blijft vitaler
Verbetering bloedcirculatie
Geestelijke en lichamelijke ontspanning
Nieuwe energie
Meer werkplezier
Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand. Al na enkele behandelingen voel je het verschil.

Naast de voordelen die hierboven staan zijn levert het voor de werkgevers nog meer op:

Wat denkt u dat een loyale werknemer voor uw bedrijf betekend!
Een loyale werknemer is een ambassadeur voor uw bedrijf!
De kosten kunt u boeken in de Werkkostenregeling.


Geïnteresseerd? bel: 06 55746199 of vul het formulier in!