Massage Bewegen Voeding 

Over mij

 


Ik ben Jilles de Wit, Masseur en Manueel Therapeut.

De mens in zijn lichaam heeft altijd mijn interesse gehad. Vooral het samenspel van het hoofd, tussen de oortjes dus en de acties, of reacties in het lichaam. Jou hier mee helpen om te gaan, met regelmatig een massage is prachtig. Eerder deed ik wel ontspanningsmassages maar ik wilde meer kunnen doen voor mijn klanten. Dus toen een opleiding voor Shiatsu Stoelmasseur gedaan. Daarna kwam de Shiatsu Massage Therapie op mijn pad. Shiatsu is veilig, met mijn vingers behandel ik je spieren, hiermee zijn echt mooie resultaten te behalen, en super efficient. Veel mensen die al veel "witte jassen" gezien hebben en tegen wie gezegd is; leer er maar mee leven. Dan kan ik vaak wel wat verbetering brengen in hun kwaliteit van leven. Prachtig is dit!  Voor deze opleiding heb ik ook de modules Fysiologie en Anatomie van het menselijk lichaam succesvol afgerond. Eind vorig jaar heb ik ook Pathalogie en Voetreflexmassage opleiding gedaan.

Spanning en stress hoopt zich op in het lichaam, Dit voel je: knopen in je spieren, stijve spieren en gewrichten, in je nek, schouders en je rug, op deze plekken stagneert de energie, het stroomt niet meer.
Je kunt heel lang deze signalen negeren want het menselijk lichaam is flexibel en erg sterk en veerkrachtig. Totdat het emmertje vol is en overloopt.
Om je leven en je lichaam in balans te houden of het herstel van deze balans te bevorderen helpt het om je regelmatig te laten masseren. Een massage is een prachtig instrument om je hierbij te helpen.

Ik geniet ervan als mensen in hun kracht staan, die met hart en ziel bezig zijn, leven en werken, en er zich lekker bij voelen. Mijn passie is het om mensen hierbij te helpen. 

Ja, raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts..