Cranio Sacraal Therapie

 

Wat is Craniosacraal therapie?
Craniosacraal therapie is lichaamswerk gericht op het zelfherstellend vermogen van de gehele mens.
Craniosacraal therapie, is een manuele behandeltechniek waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht worden behandeld. Deze therapievorm heeft als aangrijpingspunten het craniosacraal- en bindweefselsysteem van het lichaam. Door te zorgen dat je weer lekker in je lichaam komt te zitten, zal je merken dat je klachten veranderen en verbeteren. Hierbij wordt de ‘klacht’ niet eenzijdig behandeld, maar wordt het lichaam als geheel benaderd. Uitgangspunt hierbij is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.
Door de zachte manuele behandeltechnieken optimaliseert een Craniosacraal behandeling de spanning rond het bindweefselsysteem. Het helpt je te ontspannen en ondersteunt het zelfherstellend vermogen. Je gezondheid verbetert en je kan weer lekker in je vel komen.

In een behandeling is het afhankelijk van je klachten welke techniek of een combinatie van technieken ik kan toepassen. Deze werkwijze zal je helpen om je  zelfherstellend vermogen weer in staat te stellen om te zorgen dat je je weer fit en vitaal gaat voelen.


Jouw investering:   € 75,-