Ontspanningsmassage:

Laat je vaker masseren, 5 redenen waarom!

Fysiek contact voelt heerlijk en kan ook nog eens helend zijn. Zorg er daarom voor dat je jezelf regelmatig verwent met een massage. Er zijn vele soorten massages, toch zijn de gezondheidsvoordelen hetzelfde. Dit zijn de 5 redenen waarom je jezelf vaker moet laten masseren:

Verlicht angst en depressie

Massage verlaagt het stresshormoon cortisol. Dit brengt de bloeddruk omlaag en geeft een ontspannen gevoel. Bovendien stimuleert massage de aanmaak van serotonine en dopamine. Deze stofjes zijn van invloed op de gemoedstoestand waardoor je je blijer voelt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Verbetert immuunsysteem

Uit onderzoek is gebleken dat massage de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Hierdoor kan je lichaam zich eerder ontdoen van ziekteverwekkers.

Werkt pijnstillend

Massage is met name effectief tegen nek-, schouder- en hoofdpijn. Uit onderzoek blijkt dat massage net zo goed werkt tegen pijn als pijnstillers, acupunctuur en yoga oefeningen.

Betere doorbloeding

Massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Dit verbetert de stofwisseling en verlicht je spieren en organen. Daarbij geeft het ook gelijk een boost aan je huid en gelaatskleur.

Werkt slaapbevorderend

Er is een verband tussen massage en de aanmaak van deltagolven in het brein. Deze hersengolven zijn verbonden aan diepe slaap, vandaar dat het makkelijker wordt om in slaap te vallen. Soms al tijdens het masseren!

Een hele lichaamsbehandeling duurt 1 uur,  je investeert in je lichaam en welzijn! 

Rug, nek, schouders, benen voor en achter, en je hoofd: 60 Minuten = € 75.-

Rug, nek, schouders en je benen achterzijde: 45 minuten = € 55.-

Rug, nek en schouders of..kuiten en benen: 30 minuten = € 40.- 

Deze prijzen gelden voor als je naar de praktijk komt in Den Helder, Voor behandelingen op locatie bereken ik de extra tijd en kosten, we bespreken dit vooraf zodat je niet voor een verrassing komt te staan.

  


Vergeet mij, voel je lichaam onder mijn handen. Voel en ervaar je lichaam. Voelt het zacht, voelt het hard. Pijn of fijn. Vergeet mij...