Over mij

 


Ik ben Jilles de Wit, Masseur en Manueel Therapeut. 

Als jij pijn hebt in je nek, rug en schouders dan bel je mij!

Mijn passie is het om mensen te helpen goed in hun vel te zitten, met de massages en coaching ben ik samen met jou bezig, je klachten te verhelpen en om je belastbaarheid te vergroten. Waardoor jou lichaam en geest weer in balans komen en je weer vitaal en fit het leven aan kunt.

De mens in zijn lichaam heeft altijd mijn interesse gehad. Vooral het samenspel van je hoofd, tussen je oortjes dus en de acties, of reacties in je lichaam. We hebben allemaal de levenslange zorg om ons lichaam in topconditie te houden, of om het in topconditie te krijgen. Zonder dat we hier ergens garantie voor kunnen krijgen.

Jou hier mee helpen om te gaan, met regelmatig een massage is prachtig. Eerder deed ik alleen klassieke ontspanningsmassages maar ik wilde meer kunnen doen voor jou als klant. Dus eerst heb ik een opleiding voor Shiatsu Stoelmasseur gedaan. Daarna kwam de Shiatsu Massage Therapie op mijn pad. Shiatsu is veilig, met mijn vingers behandel ik je spieren, hiermee zijn echt mooie resultaten te behalen, en super efficient!

Veel mensen die al veel "witte jassen" gezien hebben en tegen wie gezegd is; leer er maar mee leven. Dan kan ik vaak wel wat verbetering brengen in jou kwaliteit van leven. Prachtig is dit!  Voor deze opleiding heb ik ook de modules Fysiologie en Anatomie van het menselijk lichaam succesvol afgerond. Daarna heb ik ook Pathalogie en Voetreflexmassage opleiding gedaan, en Segmentale Massage Therapie, en Therapeutische Vorming. Begin 2018 Dorn Therapie en Massage volgens Breuss, beiden goed in te zetten bij uiteenlopende rugklachten.

Spanning en stress hoopt zich op in het lichaam, Dit voel je: knopen in je spieren, stijve spieren en gewrichten, in je nek, schouders en je rug, op deze plekken stagneert de energie, het stroomt niet meer.
Je kunt heel lang deze signalen negeren want het menselijk lichaam is flexibel en erg sterk en veerkrachtig. Totdat het emmertje vol is en overloopt.
Om je leven en je lichaam in balans te houden of het herstel van deze balans te bevorderen helpt het om je regelmatig te laten masseren. Een massage is prachtig en krachtig om je hierbij te helpen.

Ik geniet ervan als mensen in hun kracht staan, zodat ze met hart en ziel bezig zijn, leven en werken. En er zich goed bij voelen. Mijn passie is het om mensen hierbij te helpen.

 

Ja, raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst uw arts..