Shiatsu Stoelmassage:

De Shiatsu stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shiatsu ook wel drukpuntmassage genoemd. Het is preventief bedoeld en is efficient bij spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De shiatsu stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) biedt ontspanning voor de nek, schouders, rug en armen en handen.

Vandaag de dag hebben we steeds meer te maken met de gevolgen van stress, een (te) hoge werkdruk en het steeds opnieuw moeten aanpassen aan de veranderingen in onze samenleving en de aard van onze bezigheden. Veel mensen hebben daar problemen mee, jong en oud, zowel mannen als vrouwen. Heel vaak wordt geen aandacht geschonken aan de eerste symptomen die wijzen op een te hoge belasting of werkdruk. Als gevolg daarvan worden steeds vaker problemen als spanningshoofdpijn,  burn-out, arm-, nek- en schouderklachten geconstateerd. Arm-, nek- en schouderklachten als gevolg van vaak herhaalde bewegingen zijn ook bekend.

De behandeling duurt 30 minuten, prijs  € 35.-

Vaak werkt het beter om een aantal behandelingen te combineren, als een kuur, voor het boeken van een set van 4 behandelingen is de prijs € 135,-