Heb jij pijn?

Heb je heimwee naar jouw lichaam?

Dan heb ik iets voor jou........!

Wat als je een traject in kan gaan om snel een duidelijke vermindering van hoofdpijn, rug, nek- en schouderklachten te ervaren!

Hoe zou dat voor jou zijn? 

Je kunt dan weer je favoriete sport en hobby’s beoefenen zonder klachten!

Je hoeft na een lange werkdag  de rest van de dag niet meer met pijn op de bank te zitten!

Je kunt weer ravotten met je kids! 

Jij wil de dingen doen waar jij blij van wordt, zonder pijn of belemmeringen!  

Ben jij dit?

 • Je hebt rug, nek- en/of schouderklachten.
 • Je hebt een traject achter de rug bij een fysiotherapeut, of zit daar middenin. Het gaat wel een beetje beter maar je ervaart maar weinig vermindering van klachten of de klachten keren steeds weer terug.
 • Je bent bij de huisarts en of fysiotherapeut geweest met je klacht maar die kan jou niet meer verder helpen.
 • Je hebt momenteel géén specifieke blessures (meer) in de vorm van gescheurde banden/pezen van gewrichten en/of botbreuken.
 • Je hebt géén osteoporose.
 • Je bent bereid om een commitment aan te gaan om samen met mij tot de kern van jouw klachten en aandoeningen te komen en daar een passend behandeltraject voor te creëren.   

Het Power pakket

 

We gaan een traject in van 5 behandelingen. 

Dit betekent dat we elkaar 1 á 2 keer per week zullen zien. Elke behandeling duurt ca 60 minuten. 

De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreide intake. Hierin bespreken we wat je klachten zijn, hoe jouw gemiddelde week eruit ziet en wat je bereiken wil aan het eind van het traject. Dan zal ik een lichamelijk onderzoek toepassen waardoor ik duidelijk in kaart breng welke structuren van jouw lichaam betrokken zijn bij de klachten. Aan de hand hiervan stel ik het behandeltraject samen en ga ik direct aan de slag met de eerste therapeutische massagebehandeling. Samen met adviezen voor je leefwijze en ondersteunende oefeningen ga je naar huis en zien we elkaar binnen een week weer!  

In de 2de, 3de en 4de behandeling passen we de behandelingen verder toe en bespreken we iedere keer hoe en of er vooruitgang is.  

De 5de behandeling zal bestaan uit het evalueren van de klachten en het onderzoeken van de betrokken structuren van het lichaam. Op dit moment moet er een duidelijke verbetering zijn.  

Daarna kan er gekozen worden voor een afbouwtraject of een maandelijks onderhoudsbehandeling om je lichaam optimaal te houden en toekomstige blessures en/of overbelasting te voorkomen. Dit is uiteraard optioneel en geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften. 

Het Power pakket voordeel !

 

Jouw investering in het Power pakket is €350,-  

Dat is een voordeel van €25.- in vergelijking met  5 losse massagebehandelingen.  

Dit voordeel is alleen nog maar het financiele, want we gaan met dit commitment veel krachtiger te werk om jouw klacht doelgericht op te lossen.   

Tijd voor aktie, wil je een afspraak maken? info@jillesdewit.nl of bel 06 55 74 61 99 en kom naar Beauty Reflection Weststraat 65 in Den Helder. 

 

 

 

Super Power Pakket

10 maal een op maat gemaakte behandelingen voor €700,-


Ieder pakket is na betaling (gedeeltelijk) overdraagbaar en deelbaar, zodat je een naaste of goede bekende van jou ook de ervaring van een behandeling bij mij kunt laten ervaren. Uiteraard wel graag in overleg met mij.

Afhankelijk van je klacht kunnen we echt een goede stappen zetten. Intense massages, met de technieken die hiervoor nodig zijn! Op weg naar resultaat!


Kijk een mooie review van een klant, zo mooi Shiatsu Massage Therapie:

Dag Jilles
Afgelopen week heerlijk kunnen fietsen in t prachtige Limburg. Geen last gehad van mijn rug! Dank nogmaals voor je goede zorg!

Of deze:

Super gaaf. Na 8 weken zo goed als helemaal van mijn klachten af. Thanks Jilles.

Of deze:

Nu 4 weken verder. elke week een grote stap voorwaarts gemaakt. armen weer redelijk normaal en kan mijn werkzaamheden weer bijna geheel op pakken. in 4 weken meer progressie dan in 7 maanden fysio. en probleem bij de bron aangepakt. nog een paar weken te gaan en dan elke maand maar een onderhouds behandeling. Je auto laat je tenslotte ook jaarlijks onderhouden. Dus waarom jezelf ook niet. zo blijven lichaam en geest lekker fris!

  Massage is zo oud als de mensheid zelf. Intuitief wrijven we over een pijnlijke plek of over een gespannen spier in ons lichaam. Een ontspanningsmassage werkt stress verminderend. Veel mensen laden hun mobiele telefoon op en dan is de batterij weer 100% vol. Als je je telefoon wat langer hebt lijkt deze wel sneller leeg te gaan. Dit is net als stress, je bouwt het op! 

  Regelmatig een massage zorgt ervoor dat de batterij en dus je lichaam weer gereset wordt en jij je weer voor de volle 100% kan inzetten! 

  Door de massage laat het lichaam spanningen makkelijker los. Je voelt je uitgerust en meer in evenwicht. Bovendien wordt de stofwisseling in al je cellen gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Bel 06 557 416 99 of Contact

    

 • Ontspanningsmassage 
 • Thaise Yoga Massage 

Manueel Therapie

Een Shiatsu Massage?

1. Bij Nek, Schouder en Rugklachten, tintelingen in je handen. 

2. Lage rugklachten. 

3. Hoofdpijn, Spanningshoofdpijn 

4. Spier en gewrichtspijnen. 

5. Spijsverteringsklachten. 

6. Maag en darmklachten. 

7. Lage weerstand. 

8. Futloosheid, vermoeidheid. 

9. Stress. 

10. Sportblessures. 

11. RSI klachten door uw werk!

·        Shiatsu Massage  

Beauty Reflection Weststraat 65 Den Helder.

 E: info@jillesdewit.nl