Wil jij dit ook?

Reacties van klanten:

Altijd prima behandelingen afgestemd op mijn vraag. Zowel tijdens voorbereiding op marathon, herstel na blessure als regulier ‘onderhoud’ tevreden over de behandeling en het resultaat.

Echt een super fijne ervaring, loop al lang met nek en hoofdpijn klachten. Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en vanuit hier werd er gewerkt. Meteen na behandeling voelde alles al soepeler en werd er meteen een vervolg afspraak gemaakt. Ik kijk uit naar de volgende afspraken en heb goede hoop dat mijn klachten gaan verminderen en hopelijk zelfs helemaal weg gaan :)

Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik iemand gevonden heb die me van mn klachten af kan helpen!

Eerste afspraak na aanleiding van rugklachten, super, relaxt, fijne omgang 👍 Direct een tweede afspraak gemaakt.

Goeie ervaring. professioneel en prettig.

Problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon na weer een fijne maar stevige behandeling.


Met behoorlijke last heen gegaan. Uiterst goede massage en ik heb beduidend minder last! 

Goed geregeld en snel vriendelijk geholpen was snel aan de beurt.

Het was weer top Jilles, vorige week al erg goede reactie op je massage, ik heb het gevoel dat dat deze week weer gaat lukken! Uitermate schoon, netjes en prettig! Keep up the good work!

Prima massage gehad vandaag, maar dat ben ik gewend bij Beauty-Reflection! Dus daar ga ik lekker mee door, voelt goed!

Juiste voorlichting en prima behandeling gehad vandaag! Absoluut een aanrader!!!!!

Tav Manuele Lymfedrainage bij een man(ca 50 jr) die al bijna zijn leven lang in instellingen woont. Hij beweegt te weinig met en door zijn lichamelijke en geestelijke beperkingen. Iedere 14 dagen behandel ik hem.

De kuit van zijn ene been was al door zo gespannen en vol, met de MLD voelt het een stuk zachter, dit werkt zo door in zijn gehele lichaam van top tot teen dus... Aldus zijn "opvangmoeder":

K. is dit weekend bij ons en mijn man en ik vonden beiden dat K. zo goed liep..ook buiten... het was best verrassend...onze zoon zei dat K.l wat minder krom lijkt te gaan staan... al met al goede berichten...het doet hem goed!!

Een moment voor mezelf in een rustige omgeving. Met een professionele massage en een goed gesprek. Aanrader! 

Uitstekend!

Perfecte balans tussen professionele aanpak en een persoonlijk gesprek. Daar knapt een mens van op!


Jilles heeft het weer enorm goed gedaan, ik ben er super beter van.

Monique: 

Hey Jilles, ik ga jou een bijnaam geven......Mr. Magic Hands. Ik heb zeker 80% minder last van mijn knie, dus ik zou volgende week ook graag nog een afspraak willen maken. Mijn agenda staat wel ragvol maar ik ga tijd maken.......wanneer heb jij eventueel tijd in de avond?

John:

Ik liep al zeer geruime tijd met zware rug klachten. Had al fysiotherapie(oefeningen) gehad maar het zakte niet erg af. Toen Jilles geraadpleegd en een afspraak gemaakt, om een extra stap te maken voor herstel. 

Na de eerste 2 massages (was wekelijks) was het eigenlijk "beroerder" maar weer 2 dagen later was het een stuk beter. Na de 2 en de 4 massage was ik als het ware "herboren" de klachten zijn nagenoeg verdwenen. Als je loopt met pijnklachten zou ik een serie behandelingen zeker aanraden, bij mij namen de klachten snel af! 

Hij neemt uitgebreid de tijd voor je met een gesprek, behandeling en evaluatie! 

Willeke: 

Maanden bij de Fysiotherapie gelopen voor schouder en nekklachten, uiteindelijk bij Jilles 4 massages gehad en geen last meer.

Petra:

Afgelopen week werd ik onverwacht wakker met pijn in mijn onderrug. Vanuit het "niets" Mijn zwakke plek op drukke en stressvolle dagen. Wat heerlijk dat er dan iemand is die ik kan bellen en die zijn best doet om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Jilles de Wit is zo iemand. Altijd bereid om met je mee te denken. Wat is het probleem en hoe lossen we het zo snel mogelijk op. Hij probeert tijdens de intake te achterhalen wat de echte achtergrond van mijn klachten zijn. Jilles is altijd opgewekt en heeft een rustig karakter waardoor ik me altijd gelijk op mijn gemak voel. Deze keer besloten we samen om voor cupping massage te gaan. Deze manier van massage had ik nog niet eerder gehad. Gelukkig legde hij alles vantevoren en tijdens de behandeling goed uit. Van het aanbrengen van de cups voel je weinig en is het zeker niet pijnlijk. Nadat de cups op mijn rug verwijderd waren kreeg ik nog een massage waarbij hij een cup over mijn onderrug heen en weer bewoog. Dat was een stevige massage die ook absoluut niet pijnlijk was maar wel een beetje een beurs gevoel gaf. En het resultaat na de behandeling was verbluffend. De pijn in mijn onderrug was weg.

 

Simone:

Na enkele maanden te hebben gelopen met spanningshoofdpijn en voor mij bijbehorende slapeloosheid, waarbij mijn eigen ontspanningsoefeningen en zelfs medicatie maar weinig resultaat boden. Ben ik naar Jilles gegaan voor een stoelmassage. Na een klachtenanalyse nam ik plaats in de stoel. De sessie duurde zo'n twintig minuten en was in eerste instantie niet altijd prettig door de enorme spierspanning bij mijn schedel, nek en schouders. Na de derde sessie kon ik echt het verschil merken en mijn lijf begon te ontspannen. De hoofdpijn werd minder en ik had weer een goede nachtrust.  Voor een optimaal resultaat ben ik nog een aantal keer geweest om mijn spieren te laten masseren en niet terug te vallen naar de hoge spierspanning.  Het was een zeer prettige ervaring met een vakkundig masseur. 

Linda:

Ik heb al jaren last van mijn schouders en nek en door mijn werkzaamheden achter de computer werd dit steeds erger. Ik ken Jilles via een vriend en wat mij meteen opviel was de bezieling voor het vak en zijn fijne persoonlijkheid. Het is gewoon fijn dat hij bij je op kantoor kan komen en dat je zo geen onnodig tijdverlies hebt. Na 2 behandelingen waren eigenlijk al mijn klachten al verdwenen en kreeg ik mijn energie weer terug. Het werkt nog flink door je voelt dat je lichaam zich van alle afvalstoffen ontdoet en flink bezig is. Soms heb ik zelfs spierpijn op plekken waar de massage helemaal niet plaatsvond. Zijn brede kennis van natuurlijke genezing en de massage gaatecht diep de spieren in en soms als je ergens last van hebt wordt daar extra aandacht aan gegeven. Ik heb al veel collega's naar Jilles verwezen en allemaal zijn ze dik tevreden. Het is echt een pre voor mensen die nek en rug klachten hebben en zo uit het TSI circuit willen blijven.

 

Astrid:

Ik heb altijd wel geweten dat mijn schouders en nek vastzaten. Teveel uren achter de computer en teveel stress laten zo hun sporen na. Maar pas tijdens de massage van Jilles realiseerde ik me hóe ontzettend vast de boel zat.
Ik zal je zeggen, sommige plekken waren echt geen pretje. Maar ik had dit veel eerder moeten doen.
Ik heb nog wel een aantal behandelingen nodig voordat de boel weer enigszins ‘los’ genoemd mag worden maar mijn mobiliteit is nu al stukken beter.
Ik vond het fijn om door Jilles behandeld te worden. Hij heeft niet alleen verstand van zaken maar stelt je op je gemak en legt je uit wat hij doet. Ik zou een massage bij Jilles dan ook zeker aanraden.